5 redenen om te kiezen voor een kerstpakket van onzemakers.nl

Anno 2017 wil niemand een doos vol prullaria die uiteindelijk ongebruikt in de prullenbak verdwijnen: we kopen in Nederland steeds bewuster, dus jouw werknemers ook!  Met een kerstpakket van onzemakers.nl maak jij jouw werknemers én onze makers tegelijkertijd blij. Dat past goed bij de kerstgedachte!
Ben je nog niet overtuigd? Hier volgen 5 redenen om voor de kerstpakketten van onzemakers.nl te kiezen:

1. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat

Was jij van plan om in 2017 voor duurzaam, eerlijk en lokaal te kiezen? Dat kan je ook met je kerstinkopen doen. Misschien ben je prive al op de goede weg maar… Is jouw bedrijf dat ook?

 

2. Zorg voor blije werknemers én blije makers

Als je voor een kerstpakket van onzemakers.nl kiest geeft jouw bedrijf jonge makers een steuntje in de rug. Op onzemakers.nl koop je direct van de makers: omdat er geen tussenpersonen aan te pas komen krijgen onze makers een eerlijke prijs voor hun producten: van elke verkoop krijgt de maker 70%. De overige 30% gebruikt onzemakers.nl voor inpakmateriaal, wesite onderhoud en promotie. Ons platform wordt door vrijwilligers gerund.

 

3. Verminder je ecologische voetafdruk

Elke Kerst draaien fabrieken overuren om zoveel mogelijk te produceren en eindigen jouw werknemers met een doos vol dingen die ze nooit gebruiken. Kies daarom liever voor één tot drie unieke cadeaus waar je werknemers écht blij mee zijn. Zo voorkom je de productie van spullen die gedoemd zijn afval te worden en hebben je werknemers een cadeau dat ze nog lang zullen gebruiken.

 

4. Geef jouw werknemers een uniek cadeau

Een wijnkoeler, een chocoladefondueset en een mason jar? Die hebben we allemaal al wel eens gekregen… en weggegooid. Door minder verschillende dingen te kopen kun je makkelijker investeren in iets unieks. De cadeaus van onzemakers.nl zijn handgemaakt en worden in kleine oplages geproduceerd. Kleine kans dat jouw werknemers onze cadeaus al hebben dus!

 

5. Geef een product met een verhaal

Wie heeft de producten gemaakt, waarom en hoe heeft de maker dat gedaan? Je geeft niet alleen iets unieks maar maakt ook kennis met onze makers: achter elk product zit een verhaal en onze makers vertellen je hier graag meer over. Daarom zit bij elk kerstpakket een boodschap van de maker met het (scheppings)verhaal van elk product.

 

 

Kerstpakketten op maat

Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@om-geving.nl om de mogelijkheden te bespreken! De kerstpakketten van onzemakers.nl kunnen op maat gemaakt worden : jij kiest de producten uit, of wij stellen een pakket samen binnen jouw gekozen budget. Het pakket zal mooi ingepakt en op tijd bezorgd worden. 

 

Kant-en-klaar kerstpakket

Liever één van onze kant-en-klare pakketten kiezen? We hebben een S-, M-, L- of Utrecht-pakket: