Zeefdrukken

De Abdij

De Abdij is Eva plus Willemijn. Ze houden van monnikenwerk en bier. Ze wonen in Utrecht, je komt ze op elk Utrechts kunstevenement tegen en ze kunnen enorm goed zeefdrukken, vooral mooie teksten op locatie. Ze geven ook workshops!

Passie voor ambacht

Studio Pin startte simpelweg vanuit de behoefte om van een passie voor ambacht een beroep te maken. Beginnend met het realiseren van maatmeubilair en kleine prototypen.
In 2014 werd de stap gezet om een zelfstandig bureau te starten in Roermond. De droom om als ontwerper aan de slag te gaan werd werkelijkheid.

Inmiddels zijn de producten en mogelijkheden van Studio Pin uitgebreid met kleine accessoires en gebruiksvoorwerpen, zoals de onderzetters en kandelaars die op om-geving.nl te koop zijn. Een nieuwe en eigentijdse vormgeving, clean, simpel en met oog voor detail. Alles is met liefde ontworpen en met de hand gemaakt in het eigen atelier.

Wat is je vak?

Ik ben Meubel- en interieurontwerper met opleidingen in bouwkunde, interieur- en meubelontwerp. Mijn specialisme is nieuwe en eigentijdse vormgeving, clean, simpel en met oog voor detail.

 

Met welke materialen werk je graag en waarom?

Gebruiksgemak staat hoog in het vaandel waarop de materiaalkeuze wordt aangepast. De interesse en uitdagingen om met nieuwe materialen te werken doe ik het liefst. Alle producten die ik ontwerp worden in mijn eigen atelier vervaardigd.