Esther Sepers

Esther SepersIk ben illustrator. Ik heb een MBO opleiding gevolgd voor specialist natuur en vormgeving. Daardoor heb ik kennis gemaakt met het bloemenvak dat ik erg leuk vind. Voor het illustreren (wat ik ondertussen al bijna twee jaar doe) heb ik nooit een gerichte opleiding gevolgd.

Ik maak veel beesten met kleren laarsjes, schoenen of sokken, voornamelijk digitaal getekend, met een tekentablet in Photoshop. Soms werk ik ook nog wel met potlood en pen op papier maar digitaal werk ik toch het prettigst. Dat kan ik van thuis uit doen.

Ik haal inspiratie uit alles wat ik zie. Dat klinkt  simpel maar het is echt zo! Simpele dingen zoals een mooi takje, de lichtval op een gebouw of de trui van de mevrouw tegenover me in de bus kunnen al inspiratiebron voor me zijn.

 

Waar zouden we je van kunnen kennen?

Ik maak werk in opdracht en verkoop postkaarten, prints en posters in winkels dus daarvan zou je me kunnen kennen. Mocht je een fanatieke Instagrammer zijn zou dat ook nog kunnen want dat ben ik zelf ook. En oja ik ben ook nog wel eens te vinden op leuke markten en verkoop mijn illustraties rechtstreeks. Mijn tekeningen zijn voor iedereen: ik wil met mijn werk mijn passie en liefde voor tekenen overdragen in de vorm van een klein cadeautje. Mensen mogen zelf invullen wat zij denken of voelen bij mijn tekeningen.

Mijn werk kan je (o.a.) tegenkomen in 512 Nijmegen, bij  Swordfish and Friend in Utrecht, bij Werk aan de winkel in Den Bosch, de Belgische webshop Houtjevanpapier of in Maak Rotterdam.