Grafisch ontwerp

Studio Moan

Studio Moan is Peter Stekelenburg + Paul van de Kant. Ze zijn gespecialiseerd in concept, grafisch ontwerp en muzikale- en superhelden.

“We hebben een voorliefde voor speciale druktechnieken. Zeefdrukken en Risoprinten zijn druktechnieken waar we veel ervaring mee hebben. Je kunt ons best zeefdruk specialisten noemen. De kleuren die deze technieken bieden zijn fantastisch en de kleine onregelmatigheden geven het werk meer leven.”

Lucha Libre Musica

In de linker hoek: El Hombre de Negro, El Trabajador Morsa en El Mensajero de los dioses! In de rechterhoek: El Guante Blanco, El Pequeno Gran Notoria en El Niño Infeliz! “You’re in the ring. You’re in the moment and a moment was the most you could ever expect from perfection.”

Hoogvliegende manoeuvres en kleurrijke karakters. Hedendaagse helden, vaandragers van de muziek. Hun daden maakte hen legendarisch, maar hun dood maakte hen onsterfelijk en tot goden verheven.

Lucha Libre is een Mexicaanse traditie van het vrijworstelen, gekenmerkt door de Luchadore maskers die de worstelaars dragen. Daterend uit de tijd van de Azteken, verbeelden de maskers veelal goden en eeuwenoude helden. Het verwijderen van een Luchadore masker wordt dan ook beschouwd als een doodzonde.

“Wij geven wijlen muzieklegendes een plek in de ring. El Hombre de Negro (Johnny Cash), El Trabajodor Morsa (John Lennon), El Mensajero de los dioses (Freddy Mercury), El Guante Blanco (Michael Jackson), El Pequeno Gran Notoria (The Notorious BIG), El Nino Infeliz (Kurt Cobain), El Polvo de Estrellas (David Bowie) en As de espadas (Lemmy Kilmister)!”